21 d’octubre del 2010

Projecte de prevenció, la detecció d'alteracions en el desenvolupament dels infants

Benvolgudes famílies,

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana donarem suport a un projecte iniciat pel Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) amb la col·laboració de la psicòloga municipal, la Lourdes Bassa i les escoles bressols municipals de Santa Eulàlia de Ronçana.
El CDIAP és un servei públic ubicat a Caldes de Montbui especialitzat en l’atenció a la petita infància. Aquest servei està subvencionat pel Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2008. L’objectiu d’aquest projecte és la prevenció, la detecció i  derivació  de possibles alteracions en el desenvolupament dels infants que assisteixen a l’escola bressol.  Aquest projecte es concreta en reunions per a l’intercanvi, seguiment i assessorament entre les educadores i les professionals del CDIAP, així com també, quan sigui necessari, a través de l’observació dels infants a l’aula.
Per tal de poder dur a terme aquest projecte necessitem la vostra autorització. Us agrairíem que la complimentéssiu i la retornéssiu a les educadores dels vostres fills/es.
Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb les coordinadores de les vostres escoles.

Atentament,

Imma Cabot Vila
Tècnica d’Educació

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada